"Twenty years from now you will be more dissappointed by the things you didnt do then by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe habor. Catch the trade winds in your sail. Explore, dream, discover"

- Mark Twain

onsdag den 12. januar 2011

Så kalder bloggen på mig igen :P

Im back! Skole er lige sluttet, og vi er endelig færdige med alle semester finals! Semester finals er bare en masse test i hvert fag, så i bund og grund, fortæller læerene dig hvad du skal vide, og så går du hjem og læser det i gennem, husker det, og gå i skolen og skrive det ned, det er egentlig ret let :)
Nå men gæt havd det så betyder? at jeg er HALVVEJS gennem året! som tiden dog går, tror slet ikke selv jeg kan følge med! :P Jeg har meget travlt for tiden som i sikkert har regnet ud, siden jeg ikke har været på bloggen i lang tid. Hele sidste weekend forgik med at studere, studere og at studere/memorize til de der teste, menjeg går ud fra i gerne vil høre lidt om min nytårs aften?!

Men jeg må desværre skuffe jer og fortælle at der er egentlig ikke meget at fortælle, og jeg må i hvertfald sige, at jeg kan meeeeeget bedre lide de danske nytårsaftner! haha
Lad mig se... så dagen for nytårsaften, lavede vi egentlig ikke noget specielt, vi var godt nok med Becky ude til nogle venner(en fra skolen) som bor på en gård, det var nu meget sjovt :P de har får på gården, og det er lige tid til at de får lam, så der var bare fyldt med de små lam, og de var bare såååå nuttede! der var nogle som var født den samme dag!
så vi gik rundt der fodrede dem, og rendte rundt på høloften :P men så kom vi hjem, klædte om(til egentlig bare helt almindeligt tøj) og blev kørt ud til vores "feeeeeest" haha, der var en masse på vores alder, jeg fik leveret-pizza at spise og sodavand, så så vi TV spillede nogle spil, just dance på wii, og jublede så da det blev nytår, hvilket det jo blev 4 gange i USA:P haha og var hjemme igen klokken 1 :P
Så jeg kan godt fortælle jer at jeg savner fyrværkeriet, festerne og det store måltid! det skal der bare gøres op for næste år :P haha

Det er med at de går ind i det nye år 4 gange, er jeg lige nød til at fortælle lidt mere om, ser i der er jo 4 tidsforskelle her over, så de har live TV fra New York, hvor de talte ned og fejrede at de gik ind i det nye år, hvad der ville være klokken 11 for mig, og så da det blev tid for os, talte de ned igen, og det samme da klokken var 1 og 2 for os, så de havde lige 4 fester der over.... rimlig underholdende :P haha

Nå men nu er det jo snart min fødseldag!! wuhuu, 17 år! det er ikke til at tro! og gæt hvor jeg skal have min fødslsdag? på HAWAII!! uh yeah det bliver bar godt! og jeg har købt mig selv en julegave for alle de julegave penge jeg har modtaget, og jeg har købt et flip kamera! det er sådan en lille kamera, som filmer i rigtig god kvalitet, er mega simpelt, og så trykker man bare så sådan en knap og så kommer der en USB pind ud, og så let er det :) så jeg skal filme heeeele min tur til Hawaii, det bliver lækkert!

Men udover skole, har jeg også cheerleading, træning 2 gange om ugen, og 2 kampe om ugen :) Så er jeg også i en mime gruppe, du ved, hvor man laver skuespil men ikke siger noget og ikke har nogle rekvistiter, det er ret sjovt! Vores skuespil er: Youve got Punked, Blind date... hvilket betyder at der er skjuldt kamera, og så er det en blind date :) jeg spiller manden,(ja jeg ved det, kim the man :P haha) og er det der er "skuespilleren" på den blinde date, :) Så der er bla. hår i maden for pigen, jeg sidder og snakker i telefonen helt vildt, og er ikke så hygeinisk... mhmmmm lækkert !
Men jeg skal nok filme det, og putter det herpå, når det er blevet rigtig godt!

Lad mig se, hvad er der mere t fortælle??? nååå ja, så var jeg ude og møde Becky tante! gæt hvor gammel hun er? ahhh tæt på! 98 år!! og hun bliver 99 den 23 januar! og seriøst, hun kan går lige så hurtigt som mig! det er bar untroligt! men hun er lidt glemsom, og spurgte os hele tiden og vi kunne lide at bo i Illinois, fordi det er der hun voksede op :P hahah, det var altså bare underholdende!, hun var såå sød!!

hmmmm... jeg er lige løbet tør for enmer at snakke med om, så jeg tror hellere at jeg vil arbejde lidt med at ligge nogle billeder ind til jer :) lyder det ikke bare godt?

Nåå jo, der overnattede en pige fra kina hos os igår aftes, så vi lavede fis og ballade indtil klokken 1 om natten, selvom der var skole næste dag... ups.. men heldigvis behøvede vi ikke at komme i skole indtil 9:20... nåå ja det minder mig og at jeg glemte at fortælle at der var open campus på skolen de dage der er teste, hvilket betyder, at hvis vi ikke har en test i de fag, kan vi lave hvad vi har lyst til, og¨så i den time hvor vi spiser, så den første dag på jeg med en pige på resturant i pausen, og idag havde jeg 2 timer uden at lave noget, så der gik mig og Daniel hjem til Chris og Becky, og blev så kørt tilbage til den sidste test :P LÆKKERT!! haha

og forresten, alle begynder at snakke om prom allerede nu, selvom der er 2 måneder.... arghhh, jeg ved ikke hvordan jeg skal få en date!!! :o haha

1 kommentar:

  1. Hej Kimmie
    Kan du have en god fødselsdag derude på øerne.
    Vi håber at du får en rigtig god tur.
    Men hold lidt igen med alle de indkøb. Du ved godt at her i familien er det mig der skal være førende inden for smarte gadgets!

    SvarSlet