"Twenty years from now you will be more dissappointed by the things you didnt do then by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe habor. Catch the trade winds in your sail. Explore, dream, discover"

- Mark Twain

tirsdag den 14. juni 2011

Hjemrejse!

Så er jeg i Danmark igen!!

Jeg ankom den 8. juni, og jeg må lige undskylde at jeg ikke har kunnet skrive før :D jeg har haft meget at gøre med at pakke(hvilket næsten var umuligt) og sige farvel til folk :)

Jeg har været i biografen med nogle stykker, til flere graduation fester og haft lejrbål med en masse, hvor jeg efterhånden fik sagt farvel. Så var der også en masse poolparties, siden der jo var omkring 40 i Iowa(savner det!) haha, mig og de andre foreigner har haft det rigtig hyggeligt med at bade i poolen og få pizza og så videre!
Men det måtte jo alt sammen komme til en ende, da vi alle sammen skulle hjem :s Javier fra Colombia var den første til at rejse, han rejste klokken 7 om morgnen det 7 juni og Lena og Spohie rejser klokken 14:00 den 7. Det var rigtig sørgeligt at sige farvel til dem, de var jo alle mine bedste venenr i hele året i USA!!
Den næste dag, rejse Dan så klokken 12:00, det var også rigtig sørgeligt at sige farvel til min "brormand!" i øjeblikke som alt det ville jeg nok normalt have grædt men jeg tror, fordi jeg har skulle sige farvel så mange gange det her sidste år, er det blevet nemmere, giver det mening?
Men altså så var det jo bare mig, Chris og Becky tilbage, vi jo på Panera og spiste(første og sidste resturant jeg spiste på i IOWA! :P haha)
Derefter tog vi hjem så jeg kunne få det sidste ordnet, det var nelig mega svært at pakke, måtte lade 2,5 sorte sække med ting blive derover, og jeg kommer hele tiden i tanke om ting jeg har glemt! surt men det må jeg få en eller anden gang!

Men Ice rejste til Thailand klokken 15:00 og der begyndte jeg så at blive nervøs! jeg var den sidste Foreigner tilbage fra min skole, og maven begyndte at gøre underlige lyde, ikke fordi jeg var sulten men fordi jeg var nervøs!! det var nervepirrende! Det var vildt underligt at tænke på! jeg kunne slet ikke forstille mig at komme tilbage til Virklund efter at have været væk i så lang tid! se alle igen! jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige!

Men klokken 19:00 skulle jeg flyve, vi tog til lufthavnen og på vej fik jeg lige min sidste DQ is! Julie(fra Esbjerg) var der allerede med hendes familie, og inden længe var det tid til at sige farvel!
Det var vildt underligt, og det ramte mig alligevel ikke helt før efter jeg var gået igennem sikkerheds-tingedoten-hvad-pokker-det-nu-hedder at jeg indså at det var farvel for lang tid!
Men julie og jeg kom igennem sikkerheden og vores tur startede godt med et 1 times forsinket fly! meeeeen vi kom afsted og nåede alle flyene på vejen hjem.
Det 8 timers lange fly var MEGA hårdt! Vi sad næsten aller bagerst, næsten ingen plads, med vores taske ved fødderne, på den ene side julie og på den anden side en eller anden scary mand! Han var fra Marocco tror jeg det var, snakkede 6 sprog og havde levet i Morocco, Rusland og USA og var på vej til Polen... Tror næsten jeg kender hele hans livshistorie! i starten var han flink men så blev han altså sådan lidt ewwwwww!!!! så jeg fik slet ikke noget søvn den nat! de 2 gange jeg var tæt på at falde i søvn blev vi forstyrret fordi vi fik mad! de mærkeligste tidspunkter at få mad på! haha
Men det bedste ved rejsen var at da vi skulle på flyveren til Frankfurt, mødte vi sindsyg mange udvekslingsstudenter som skulle med samme fly, man kunne vare gå rundt og sige, der er en fra EF, der er en anden og sådan blev det ved!

Meeeeen vi ankom i kære lille Danmark, og julie og jeg var ved at tisse i bukserne af skræk! Vi fik vores kufferter og alt det der, meeeen vi skulle altså lige sørge for at vi fik tisset før vi så familierne(jeg ved ikke helt hvorfor, men det skulle vi altså :P) haha. Men jeg kan huske jeg vi var på vej ud til dem og mit hjerte bankede helt vildt hurtigt, og lige så snart jeg så dem begyndte jeg at STORTUDE haha og løb hen og krammede dem! guuuud det var dejligt!!

Det var bare den underligste følelse at kommer hjem! jeg kunne jo genkende det hele med det var bare altsammen helt uvirkeligt! jeg ringede rundt til næsten alle pigerne og mormor og morfar og farmor osv, og vi skyndte os hjem(jeg faldt godt nok i søvn i bilen og begyndte at snakke i søvne, på engelsk :P haha) og hentede hunden! jeg tror ikke helt den kunne genkende mig i starten, men der gik da ikke lang tid før den viste det var mig! det næste dag gik den direkte ind på mit værelse da jeg kom hjem for at se om jeg nu var her, og det var jeg skam også :D og jeg tror vist den har forstået det nu, og den kan da godt lide at ligge og sove hos mig hvis jeg sidder foran Tv'et :)

Det mest underlige ved at komme hjem er at se alle de TYNDE OG PÆNT KLÆDT PÅ folk! altså de ligner næsten alle sammen hinanden for mig! men nøj jeg er lidt bagud i stilen nu, har vist lige noget jeg skal have inhentet! haha :) Men pigerne kom hjem fra efterskole og så fik jeg lige Ida, Lulu, og Mette set og vi kom da også lige til en fest og så en masse andre! DEJLIGT!!! meeen dog også lidt skræmmende da jeg ikke var været til fest i ET HELT ÅR! haha, ej det var dejligt at se nogle stykker inden de alle tog på efterskole igen for de næste 2 uger, for jeg har jo intet at lave :s haha sidder egentlig bare og venter på at Stampe en eller anden dag kommer hjem, så vi kan sidde og lave "intet" sammen indtil alle de andre for fri fra skole :) haha

Nå men jeg skal nok lægge nogle billeder og videoer ind senere!

DEJLIGT AT VÆRE HJEMME I VIRKLUND!!! haha(dog savner jeg også alle dem i USA meget)
Men glæder mig til at se jer alle!

P.S. jeg snakker måske en smule underligt, vøvler hele tiden rundt på ordne og siger ting der ikke giver mening, og nogle gange har jeg fået at vide at det bogstaveligt lyder som om jeg har en kartoffel i munden :P ups... haha arbejder på det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar