"Twenty years from now you will be more dissappointed by the things you didnt do then by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe habor. Catch the trade winds in your sail. Explore, dream, discover"

- Mark Twain

mandag den 14. marts 2011

State basketball!

Så er jeg hjemme fra skole. Det viste sig at golf også startede i dag, men det var bare lidt orientering. Jeg glæder mig meget til det, for gæt hvor mange der er på pige holdet? FIRE PIGER! Og det er når jeg tæller mig selv med! så det skal nok blive godt, for de er de sødeste piger på skolen! :)

Nå men tid til at fortælle lidt om alt hvad jeg har oplevet. Ser i, vores drenge basketball hold spillede så godt at de kom til stat mesterskab! Det er første gang det er sket på vores skole, så det var stort. Så det var hovedstaden i Iowa, så vi skulle af sted i stor charter bus i 2 timer. Den første kamp var tirsdag, vi havde et pep rally mandag, hvor man giver dem alle sammen ”spirit!” til kampen. Og så tog drengene af sted om mandagen og vi to af sted tidlig tirsdag morgen.
Det var i sådan en giga hal, ligesom i alle filmene, men TV skærme i midten og nok 10 etager høj! Vi kom ind af en anden indgang, fik armbånd på og ført rundt ude bagved, og ind i et rum hvor vi kunne klæde om, sætte vores hår og lægge make-up og blive klar til at være cheerleaders i kampen! Det var rigtig feedt, ligesom ar være backstage. Så efter det kunne vi gå ud og orientere os i hallen og skulle så ind og varme op og strække ud osv. Og vi blev tjekket om vi overholdte alle cheerleader reglerne, ingen smykker i, håret oppe, korte negle og ingen piercinger osv. Og så var det ellers tid til at være cheerleader! Hele skolen var der, med alle familierne, hele den anden skole med deres familie, og en masse andre skoler som enten lige havde spillet eller skulle spille senere. Det var rigtig fedt, vi havde hele skolen i god stemning og cheerede med os osv og vi endte også med at vinde kampen!

Den næste kamp var torsdag, og vi tog derhen tidligt om morgenen, ankom på et hotel skiftede til uniform, og tog hen til kampen. Alt var som dagen før, bortset fra at vi tabte, men vi var stadig stolte af drengene, for nu ville de enten få en tredje eller fjerde plads. Men vi kom tilbage på hotellet, skiftede og tog ud på restaurant, hele basketball holdet og cheerleader holdet. Vi tog ud og fik en buffet, med aaaaaaalt muligt mad, og du kan tro jeg spiste fisk! Haha, så tog vi hjem, var på hotellet, gik i poolen, gik i boblebad og alt muligt! Det var rigtig fedt, og der var også en masse andre elever som boede på hotellet, og andre hoteller som vi sad og snakkede osv.

Den næste dag skulle vi så kæmpe om tredje og fjerde plads og vi lagde make-up, ordnede hår og alt det der ligesom sidst. Det var en rigtig tæt kamp, og vi var foran, men i enden kom vi bagud og endte med at tabe :( men vi fik stadig en fjerde plads, hvilket var rigtig godt!

Men vi tog tilbage på hotellet, gik i boblebad og sådan noget og senere klædte vi om og gik på Buffalo Wild Wings, hvilket er en rigtig god restaurant, med kylling og alt muligt, MEGA GOD, vil jeg godt lige have lov at sige :) Men efter det, tog vi så tilbage til stadium, for at se finale kampene. Os cheerleader kedede og godt nok lidt, men fik tiden til at gå. MEN…. Dudududuuuuuum!! Da der ca var 8 min tilbage af kampen, blev vores basketball trænere og en basketball spiller kaldet på over højtalerne, og vi gik alle sammen derned. Vi undrede os godt nok lidt over hvad det var, og i vil aldrig tro det! Vi havde vundet en præmie, for at have god sports ånd! Normalt er det cheerleaderne der modtager den, men af en eller anden grund ville de lederne på vores skole ikke lade os gå ind og tage imod den, men vi plagede dem og fik lov til at løbe derind, så snart han havde modtaget den. Så det gjorde vi! Og ved i hvad? Vi var i TV!!!! Altå godt nok kun i baggrunden, men vi var stadig i live TV i hele IOWA!!!!

Men det var altså super fedt, og alle på skolen så os i TV, så vi kan alligevel ikke klage!! Haha, nå men, efter at have modtaget den, taget billeder, osv tog i hjem på hotellet og sov(det skal lige siges at mig og Lainie sov med vores uniformer i sengen fordi vi var så triste at de var sidste dag vi skulle have dem på!), så stod vi tidligt op den næste dag og tog hjem, hvor alle forældrene var og var rigtig stolte af drengene!

Jeg vil gerne lige fortælle at præmien med god sportsånd er til cheerleaderne og eleverne, og vi blev rost rigtig meget vores cheerleader, fordi vi var i sådan et godt humør hele tiden og i halvlegen dansede vi rundt og heppede med alle eleverne i stedet for at gå ud bagved og sådan som alle de andre cheerleaders.

Billeder kommer senere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar